Verzendinformatie en Retourzendingen

VERZENDING

Waar verzenden jullie?
We verzenden momenteel naar de meeste landen in Europa, maar we werken eraan om in de nabije toekomst wereldwijd te kunnen leveren, dus houd het in de gaten!

Wij verzenden momenteel naar volgende landen buiten Nederland: Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Luxemburg, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van uw pakket. Wij bieden gratis verzending op alle binnenlandse (Nederland) bestellingen van meer dan 20,00 euro.

Voor zendingen binnen Nederland tot € 20,00 rekenen we € 2.95 verzendkosten.

Voor buitenlandse zendingen rekenen we € 9,95 verzendkosten

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?
In principe arriveert de nationale post meestal de volgende (werk)dag. Voor de zekerheid hanteren we de volgende normen:
Nederland: 1 – 3 werkdagen
Europa: 2 – 5 werkdagen

 

RETOURZENDINGEN
-----

Retouren

Als een artikel defect is of als u denkt dat het niet is zoals vermeld; neem contact met ons op via support@byolive.org of op onze ‘contact’ pagina.

We willen dat u van onze producten houdt zoals wij dat doen, maar als je niet helemaal tevreden bent, willen we ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom bieden wij een volledige restitutie (exclusief verzendkosten) op nieuwe en ongebruikte artikelen, als u de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst veilig retourneert. De artikelen moeten in de originele verpakking teruggestuurd worden. Stuur de artikelen met een track en trace code en bewaar de bon totdat u de teruggave hebt ontvangen, want we kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren items.

Ruilingen (indien van toepassing)

We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail op support@byolive.org en stuur je artikel terug naar:

BY OLIVE
Eigen Erf 13
6006 VV, Weert
The Netherlands

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel.