Over Ons

BY OLIVE.

BY OLIVE is een online winkel met een uitgebreid assortiment natuurlijke, biologische en veganistische gezondheids- en schoonheidsproducten van een nieuw gelanceerde eigen merkcollectie. Allemaal verantwoord verpakt; plasticvrij en zonder afvalverpakking.

Opgericht door Maria Stasio and Khashayar Mahdyan, twee jonge  oprichters met een passie voor het milieu en het verduurzamen van het leven dat we leiden, zonder grote veranderingen in levensstijl aan te brengen. Duurzaamheid is voor ons belangrijk geworden toen we ons bewust werden van de hoeveelheden afval die we elke week produceerden en op zoek gingen naar alternatieven voor plastic items voor eenmalig gebruik. Maar het was moeilijk. Destijds waren de meeste herbruikbare alternatieven ofwel behoorlijk duur, verpakt in plastic, of totaal niet trendy! We dachten dat er een betere manier moest zijn om dit te doen!

Uit ons eigen verlangen naar betaalbare, prachtige en functionele herbruikbare producten is BY OLIVE begonnen. We wilden producten maken die we met trots overal mee naartoe zouden kunnen nemen.

Onze missie is om te innoveren naar een duurzame toekomst waarin alledaagse producten worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen. We willen het voor iedereen gemakkelijker maken om herbruikbare producten te kiezen en te kopen om de enorme hoeveelheid afval en plastic die elk jaar op de stortplaats en in de oceaan terechtkomt te minimaliseren! Wij geloven dat we het verschil kunnen maken en dat zelf de kleinste stappen ertoe doen!